Ja ingen som har läst min blogg har väl undgått min förkärlek för bull-och muffinsformar. Men man kan ju inte köpa på sig en massa formar och aldrig baka...så i helgen gjorde jag en insats och bakade cupcakes. Jag har blivit så inspirerad av Designtjejen, hon bakar superhärliga cupcakes, så nu var det alltså dags. Jag bakade chokolate cupcakes från Leila Lindholms bok A pice of cake. Om ni inte har den boken är det dags att springa till bokhandeln för den är helt underbar! Man blir liksom glad bara av att titta på bilderna...

Såhär blev i alla fall mina cupcakes tillslut. Jag passade på att ge bort några då min sambos mormor fyllde 80 år. Det var verkligen en uppskattad present. Jag paketerade dem i en plastlåda och satte ett sidenband runt....lätt som en plätt, med andra ord A pice of cake :)


Foto: Kikan
Designtjejen

Guuuuuddddddd vad fina dom blev!!! Dom blev ju verkligen jätte fina!!!!! Jag måste också testa att baka dom. jag har inte gjort dom ur boken.. det måste jag ju bara när jag ser dina jätte fina!! Åh, din sambos mormor måste ha blivit jätte glad!!

Massa kramisar

Malin

Mums vad gott det ser ut! Fin fina!!Tack för din snälla kommentar:) Kram

Evelina

Vad goda dom såg ut=)

Designtjejen

Ville bara titta in och önska dig en jätte härlig torsdagskväll!

Kramis

MissStorm

Mums! Och vilken bra idé på present!Kram

MissStorm

Elisabeth Eriksson

Hej min älskade KIKA, jag tycker det är jätteroligt att gå in på din blogg! Den är så fin och upplyftande. Kan jag behöva, det är en del strul på jobbet, dumheter och trams, men jag har några jättegoa tanter i kyrkonämnden, de är så söta, det sa jag till dem igår, när vi var på kurs.

Kram från din Mamma

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress