Igår var jag på inflyttningsfest hos min vän Anna. Det var supermysigt och väldigt roligt att få se hennes fina lägenhet. Jag får alltid en massa inredningsinspiration när jag är hemma hos henne. Hon har en personlig och superhärlig stil och vi tycker ofta om samma saker när det gäller inredning. Skall se om jag inte kan få visa några bilder från hennes lägenhet när hon kommit i ordning ordentligt.

Jag nämnde ju att jag skulle göra ett kort till detta tillfälle och så blev det. Jag klurade lite på hur jag skulle få kortet att passa för en inflyttningsfest, det är ju roligt när kortet blir lite personligt. Jag har tidigare gjort egna papper med ord på så jag gjorde det även den här gången. Det är superenkelt och blir ganska stilrent, bara att skriva in de ord man vill ha med i olika typsnitt, välja en passande färg och sedan printa ut. Så här blev resultatet.
 

Inspirera Mera

Vilket fint kort du har gjort! Önskar jag kunde vara mera pysslig av mig. Kram Sandra

Malin

Skitsnyggt =) Du gör jättefina kort!

Jag brukar göra med stämplar och klippa o klistra med band och blommor. Blir mycket roligare ge bort när man gjort de själv =)kram från mig!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress