I morgon börjar maken att jobba men jag och liten är lediga ytterligare en vecka. Det känns alltid lite vemodigt när semestern går mot sitt slut men jag försöker tänka att sommaren ju faktiskt inte är slut bara för att man börjar jobba. Att vi fortfarande har många sköna dagar framför oss och att man ska njuta så mycket man kan och samla energi. Men det är så himla svårt att vara i det där nuet tycker jag. Dels går tiden så himla fort och dels har jag svårt att bara sitta still och njuta. Det är så många saker man vill hitta på att man lätt glömmer av att verkligen ta sig tid att stanna upp och vara här och nu.
 
Jag bjuder dock på ett sådant där ögonblick som jag faktiskt stannade upp. Det var tidigare i sommar och jag smög ut i trädgården på kvällen och fotade blommor efter en regnskur. Då var naturen så där fantastiskt vacker att man nästan tappar andan. Det är svårt att fånga det på bild men jag minns i alla fall hur det kändes när jag tittar på bilderna.
 
 
Karin

Åh vilka fina bilder:) Njut av sista veckan!

Karin

Åh vilka fina bilder:) Njut av sista veckan!

Svar: Tack fina du!
Kikan

birgitmaria

Alldeles för lätt att bli lite sentimental, tänka på att sommaren snart är slut och att tiden går så fort osv... faktiskt viktigt att leva NU och bra att påminna sig om det ibland.
Fin blogg, förresten! Jag får kika in fler gånger
//Birgit

Svar: Sentimental är verkligen rätt ord. Jag fick värsta svackan när semestern gick mot sitt slut och man tänkte på hur härligt vi hade haft det. Men nu när jag är tillbaka på jobbet blir jag nästan irriterad på mig själv för att jag slösade bort en dag på att känna så, för det var ju inte så farligt att komma tillbaka till vardagen :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress