I morgon är det 1 juli och det betyder att #shoplessjune är till ända. Så hur har det gått då? Jo, faktiskt alldeles utmärkt om jag får säga det själv. Jag gillar att det här köpstoppet har fått mig att tänka till lite extra när det gäller överkonsumtion. Och att det har varit riktigt kul och inspirerande att få kämpa lite med att sätta samman snygga outfits av det man redan har. Dessutom har jag och min vän Ancci både bytt kläder och pushat på varandra vilket har varit roligt.
 
Att jag inte har visat er allt jag har i min garderob ännu gör att jag kommer att fortsätta med köpstoppet ett tag till. Det får helt enkelt bli #shoplesscontinues som får vara taggen framöver. För man blir faktiskt avgiftad efter ett tag.Jag tycker även att det är roligt och utmanande att hitta nya sätt att bära gamla plagg på och att göra ett gammalt plagg som nytt genom att tillför exempelvis några pärlor, nitar eller spets. Sådant kommer ni att få se mer av framöver.
 
Att jag även har börjat byta ut mina skönhetsprodukter till naturliga alternativ gör också att jag inte blir så påverkad när jag går in i en affär. Tidigare kunde jag bli alldeles till mig när jag såg alla spännande nagellack och skönhetsprodukter men nu känner jag alls inget behov av att köpa dem. Då lägger jag hellre några extra kronor på att skicka efter ett giftfritt och miljövänligt alternativ.
 
Klänning VILA, skor Bianco, armband Pieces, klocka Ur&Penn
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress