I kväll har vi haft klädbytarkväll hos mig. Ett gäng härliga tjejer, gofika, massor av kläder och skor och många skratt. Ja, en lyckad kväll med andra ord. Själv fick jag en hög med kläder och mina vänner gick härifrån med lite nytt även de. Det som blev över kommer jag att köra till närmsta klädinsamling inom kort så att någon annan kan få nytta av våra utrensade saker.
 
Det är verkligen ett superbra tips att gå ihop ett gäng och byta kläder och prylar med varandra. Alla får tillfälle att rensa lite i sin garderob, man träffas och har roligt och man får nya kläder på kuppen. Gratis och miljövänligt.
 
I kväll har jag även passat på att rensa ut mängder av skönhetsprodukter ur badrumsskåpet. Nagellack som jag inte använder, smink som jag aldrig har testat och produkter som jag inte har varit så förtjust i. Dessa har jag nu gett bort i en Ge och få-grupp på Facebook så på torsdag ska jag överlämna en goodiebag till en mycket nöjd tjej som var först till kvarn och tackade jag på Fejjan. Det är verkligen superbra med sådana lokala grupper där man kan ge bort sådant som andra kan få glädje av. Eller kanske få något som man själv vill ha.
 
 
 
Mitt bidrag till klädbytarkvällen
 
Sarah

Jätterolig kväll! Kändes lite udda att prova någon annans kläder men jag har redan använt de svarta stövlarna jag fyndade och har jag ett par treggings från de kvällen. Vi får planera in en ny kväll om nåt halvår eller så. Kram och tack för ett bra initiativ!

Svar: Visst var det kul! Jag tycker absolut att vi gör det till ett återkommande event :) Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress