Det är lite lätt plågsamt att köra #shopless2014 när alla höstkataloger börjar landa i brevlådan. Men jag är fast besluten att köra på och jag har faktiskt vant mig vid att inte shoppa några kläder till mig själv. Dessutom tänker jag att jag kommer att ha tillgång till en helt ny garderob snart då lillebror ju anländer i slutet på augusti. Ja, jag vet ju att allt inte kommer att passa på en gång men det blir i alla fall tillgång till något fler plagg efter ett tag.
 
I vilket fall som helst kikade jag lite i H&M:s höstkatalog och hittade till min stora glädje en hel del barnkläder i ekologisk bomull. Nu har vi ju en näst intill överfull garderob till vår bebbe då jag har sparat allt från storebror och även har fått låna en hel del från vänner även den här gången. Men jag vill ändå passa på att tips er som kanske är i behov av att handla.
 
Anna

Hur är det egentligen med miljötänket när du tackar ja till att få hem kataloger när man lika väl kan titta på internet? undrar jag :)

Svar: Ja, du har helt rätt. Jag har tänkt på det där många gånger. Förr kom ju katalogerna två gånger om året men numera kommer de stup i kvarten. Så jag har absolut funderat på att avsäga mig dem. Men jag ska inte sticka under stol med att jag är lite gammaldags och gillar att bläddra i en papperskatalog. Det hänger kvar från när jag var liten och det var den stora höjdpunkten när man växte upp på landet långt från spännande affärer. Så jag har inte riktigt kunnat avsäga mig dem. Men de åker alltid till pappersinsamlingen när de är utlästa. Får se hur jag gör i framtiden 😉
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress