Jag har aldrig använt något schampo eller någon duschtvål till lillkillen då så små barn helt enkelt inte behöver det och då många produkter som är gjorda för barn faktiskt innehåller många läskiga ämnen. Nu har han dock fått lite tjockare hår och smutsar dessutom ner sig lite mer vilket kräver mer tvätt och det är inte alltid som enbart vatten räcker. Så när jag fick chansen att testa Ellas botanicals bubblemania passad det perfekt. Ellas Botanicals är ett kanadensiskt märke som nyligen har lanserats i Sverige. Produkterna är fria från kemiska konserveringsmedel, artificiella dofter eller färger, ftalater, betaines, sodium lauryl/laureth sulfates, phosphater, silikoner, EDTA, glycols/PEG's, parabener, gluten eller petroleum baserade ingredienser. Dessutom är produkterna inte testade på djur.
 
Så här står det om Bubelmania hos Naturesbeauty:

"Detta är en toppen produkt då det inte enbart är ett naturligt shampo, det funkar även att ha som en dushtvål eller som ett badskum. Detta är ju en av Ellas philosofier att man inte bara kan använda en produkt till ett parti utan att det går att använda till allt möjligt. Just som shampo passar detta till någon som har en känslig hårbotten. Som naturligt badskum eller bodywash funkar detta utmärkt till alla kroppstyper. Detta är perfekt till en babys hud då det är så milda ingredienser i produkten att din eller din babys hy tas hand om och blir mjuk och len. Det finns bland annat olivolja för dess mjukgörande egenskaper och aloe vera för de näringsrika egenskaper. Helt underbart helt enkelt."

 

Jag har testat den själv och gillar den verkligen. Den doftar lagom och känns skön. Jag använde även Ellas Botanicals hydrating lotion och den kändes väldigt fräsch och doftade gott av lavendel.

 

 
 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress