Det är inte klokt vad fort den här graviditeten har gått. Vi är redan inne i vecka 37 och jag har svårt att förstå att det nu inte är alls långt kvar tills lillebror kommer. De senaste dagarna har jag tvättat bäbiskläder och sängkläder till spjälsängen som en galning samt införskaffat babyskydd och skötbord. Snart är det väl läge att skruva ihop spjälsängen och börja funder på vad som ska med till BB.  Jag hittade min förra lista men jag ska ändra den lite efter förra gångens erfarenheter.
 
Jag lyckades knäppa några outfitbilder i dag efter att vi kom hem från en eftermiddagstur till Lysekil där vi spelade minigolf, åt god mat och avslutade med mjukglass. Om ni undrar varför jag lite fint håller handen på magen på varje bild så beror det på att vit spetsklänning i kombination med pasta bolognese inte är den bästa kombinationen. Och inte kan jag skylla på treåringen heller, det var nämligen jag som glupskt åt upp hans rester och lyckades då spilla på mig själv.
 
 
Ninni - Vimsiga mamman

Så himla fin :) min känns också snabbare denna gång. Smart o hänga ringarna runt armbandet, ska göra det jag med. Hängde dem runt sabo halsbandet men det ser så klumpigt ut :)

Svar: Ja, man vill gärna ha ringarna med sig även om jag inte vågar ha dem på fingret längre. Fast nu har jag börjat att glömma dem hemma hela tiden vilket är lite trist. Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress