Förra natten blev faktiskt helt okej. Båda pojkarna sov gott även om lillebror snarkade och lät massor och storebror har varit pigg som en mört i dag. I dag kom dessutom en superbra grej på posten som jag beställde från Apotea i går (snacka om snabb leverans). Närmare bestämt en NäsFrida.
 
Enda anledningen till att jag inte köpte en till storebror när han var bebis var att jag läste någon stans att den kunde liknas vid ett medeltida tortyrredskap. Fråga mig inte varför för jag är helt frälst. Jag testade den på snörvlige lillebror i dag och lyckades nästan direkt suga ut två gigantiska snorbusar och vips så slapp vi snörvlandet och snarkandet. Han tittade förvånat på mig och log sedan med hela ansiktet så jag tror att han också är ganska nöjd med denna nya pryl. Rekommenderas varmt till alla som har en bebis i familjen.
 
Nu ska jag krypa upp i soffan med en ekologisk chokladkaka som jag visst också hade råkat klicka hem från Apotea. Jag ska kolla på Greys Anatomy, tidernas bästa läkarserie och fira att det läkarbesök som jag var på i dag för egen del resulterade i ro i själen då det visade sig att mina symptom inte var något farligt utan troligtvis mest sviter efter graviditet och förlossning och att de kommer att gå över av sig självt. Eller i alla fall med hjälp av fibrer och motion :)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress