I dag var det dags för storebror att gå tillbaka till förskolan. Något som han har längtat efter och väntat på. Jag förberedde allt minutiöst. Lade fram kläder till oss alla tre i går kväll och packade regnkläder, stövlar och förskoleväska. Så jag tycker faktiskt att vi fick till en riktigt bra morgon med lagom stress. Lillebror ville ju så klart ha mat innan vi gick men vi kom i tid. Väl där sprang storebror före, slängde sig i famnen på sin bästis och fick av sig kläderna rekordsnabbt och försvann in med kompisarna. Allt för sent upptäcker jag den ilsket röda lappen som signalerar att det går magsjuka på avdelningen.... 

Hade jag bara vetat det lite tidigare hade vi inte gått in men med tanke på storebrors glädje över att vara där och se alla vänner var det inte möjligt att plötsligt säga att nej nu går vi härifrån. Så han fick vara kvar, skadan var ju dessutom liksom redan skedd. Men nu sitter jag här med magsjukeångest och har målat upp massor av olika scenarion. Men, men...smitta finns ju överallt och jag kommer låta storebror vara hemma resten av veckan. Och så får vi hålla tummar och tår att vi slipper den äckliga magsjukan. Jag har dock inhandlat handsprit och blåbärssoppa...för säkerhets skull.   


Håller tummar, och tår....

Elisabeth Eriksson

Åh en sådan otur,jag skall också hålla tummar och tår att ni slipper magsjukan! Kram mamma!

Svar: Tack! Det verkar som att det hjälpte :)
Kikan

Elisabeth Eriksson

Tillägg; det är väl en liten fördel att du vet att magsjukan går på dagis,kanske värre om den liksom kommer flygande på,om du förstår vad jag menar.Kram!!!

Svar: Ja, det är alltid bra att vara lite förberedd. Kram!
Kikan

Anna

Håller alla tummar och tår jag med!

Svar: Tack, det verkar som att det hjälpte :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress