I dag har lillebror fått träffa sin mormor och morfar för första gången, vi har varit på BVC och kontrollvägt liten som hade ökat i vikt (hurra!) och fixat lite här hemma. Dessutom lyckades jag natta storebror i rätt tid med lillebror liggandes i sitt babynest på golvet intill sängen. Känns som om det borde finnas någon sorts Nobelpris för en sådan läggning. Känner mig i alla fall väldigt nöjd. Nu laddar vi för natten, den förra bjöd inte på så värst mycket sömn så nu hoppas vi på det bästa. 


Den här finfina klänningen har jag lånat av en vän. Omlottklänningar är verkligen perfekta när man ammar. Och man känner sig faktiskt piggare när man lyckad ta sig ur pyjamasen. 
Ninni - Vimsiga mamman

Åh så fin :) å de där ser inte jag fram emot.. Att natta en medan den andre är vaken -.-

Svar: Man får hitta sina små knep. Att låta liten sitta i babysittern och själv ligga i sängen bredvid storebror med en fot utanför sängen som man gungar liten med exempelvis :)
Kikan

Malin-Gravid, Mamma och Änglamamma

Haha! Håller verkligen med! Det låter helt klart som du är värd det priset!

Svar: Eller hur :) I alla fall någon form av pris.
Kikan

Elisabeth Eriksson

Ja det att natta det stora barnet med den lilla babyn med,är värt flera nobelpris!Jag kommer ihåg en gång när jag skulle natta din storebror, eller om det var att han behövde hjälp med en läxa,vi satt i allafall på hans sängkant,du var inte så gammal,några veckor kanske,låg i min famn,skrek, så jag hade väl tagit upp dig.Tack vare att din storebror var så snäll och tålmodig,gick det bra vad jag kan minnas.Kram mamma/mormor

Svar: Ja, Emil är också tålmodig och väldigt duktig än så länge. Och man får hitta sina små trix. Kram!
Kikan

Anna

Orkar/hinner man bädda sängen så känns det inte som det är så jobbigt ;-)

Svar: Ja, man blir verkligen glad över det lilla numera :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress