27 april 2015

Outlook sittdyna

Vår Brio Sing har rullat i ur och skur nu sedan storebror föddes 2011. Den har verkligen använts flitigt då både han tidigare och nu lillebror sover middag ute i den och lillebror kommer även han att ha den till förskolan när det är dags.
 
Jag fick nu äntligen tummen ur och köpte en sittdyna till vagnen nu när lillebror har bytt till sittdelen. Valet föll på en Outlook som jag köpte från Babyshop.se. Just denna sittdyna ska passa de flesta vagnar och den fungerar jättebra i vår Brio Sing. Jag funderade lite på att välja någon klatschigare färg men kom fram till att det var bättre att köra på ett säkert kort och valde en svart. Visserligen med ett lite finare mönster. Eftersom vagnen används så flitigt i alla väder var det viktigt att dynan går lätt att tvätta vilket den här gör.
 
Jag funderade ett tag på att köpa en i ull men jag vet ju hur smutsiga mina barn är när de kommer från förskolan och då måste det gå snabbt och lätt att tvätta deras saker. Jag valde även den här dynan eftersom det står att den är i 100 % bomull. Det visade sig dock inte vara riktigt sant då den är stoppad med polyester. Går det ens att hitta en prylar/plagg utan detta ämne idag? Efter att ha läst om polyester i stoppning hos Naturskyddsföreningen valde jag dock att låta det gå för den här gången. Men jag tvättade den så klart före användning, det gör jag alltid med alla nya tygsaker, även de som är ekologiska. Och i det här fallet luktade dynan faktiskt ganska starkt av den plastförpackning den kom i. Den doften försvann som tur var efter första tvätt.
 
 
 
Elisabeth Eriksson

Jag tyckte väl att det var något nytt i vagnen, men det blev aldrig av att jag frågade! Fint med svart/vitt!Mamma!

Svar: Tack! Kram!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress