Tänk vad mycket piggar man blir när solen kikar fram. Det var underbart att ta en promenad i morse och kunna njuta av ljuset och den kyliga luften igen. Storebror lämnades på förskolan och jag och lillebror drog på föräldragruppsträff med ett gäng härliga mammor och goa bebisar. Den här gången träffades vi på biblioteket och det är ett av mina absoluta favoritställen. Jag har alltid älskat att hänga på bibliotek. När jag var liten tillbringade vi alltid ofta långa stunder på bibblan och det är något med doften av böcker och känslan av att det inuti varje omslag döljer sig en hel värld som både är väldigt rofyllt och stimulerande på samma gång. Tänk vad fantastiskt det är att kunna gå till ett bibliotek och låna med sig helt nya världar hem.
 
När vi kom hem slängde jag i mig lite lunch och sedan passade jag på att fota några bilder innan vi skulle gå och hämta storebror. Jag är så nedrans trött på min vinterjacka som har hängt med ett bra tag nu så i dag tog jag på mig min gravidkappa som jag köpte när jag väntade storebror. Den hade jag en hel del även förra vintern även om jag bara var i början av min graviditet då. Den fungerar nämligen även om man inte är på tjocken då man bara drar åt skärpet i midjan. Funderar faktiskt på att behålla den.
 
Dessutom fick jag tillfälle att matcha min tröja med ett av de ekologiska läppbalsamen från Dizao som jag skrev om för ett tag sedan. Nyansen jag har här heter 205 Peony och jag gillar den riktigt mycket. Älsklingskängorna från Kavat åkte också på. De är så vansinnigt sköna och varma. Det som inte syns på bilden är att jag även "dressade" upp dem med broddar i dag. Tantvarning de lux! :)
 
Kappa och tröja H&M, scarf Ester Eleonra, jeans Gina Tricot, kängor Kavat, Mössa och vantar från vårt lokala lågprisvaruhus Mannes.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress