30 januari 2015

Tanum Shoppingcenter

I dag gjorde vi en liten utflykt till det nyöppnade Tanum Shoppingcenter då vi ändå skulle veckohandla mat. Där fanns många trevliga affärer och till min stora glädje äve H&M Home. Jag gjorde en liten eko-spaning där och hittade en hel del i ekologisk bomull, sött barnposlin och mycket fint pastellfärgat glas och porslin. Det blev inget köp i dag men det är roligt att ha den här affären hyfsat nära.
 
Vi handlade mat på Coop Extra och de hade ett riktigt bra utbud av ekologiska varor och en fin köttdisk där vi till och med fick tag på svensk salami.
 
Lite kul är att man har använt sig av Tanums världsarv och närheten till de fantastiska hällristningarna i Vitlycke när man har utformat köpcentret. Logotyper, dekoration och annat har en tydlig anknytning till just hällristningar och jag hoppas att folk som kommer dit för att shoppa också få upp ögonen för det fantastiska landskap de befinner sig i och inte bara handlar.
 
Själv köpte jag enbart en liten grej i en inredningsbutik som hade 50 % på allt. Närmare bestämt en hängare för smycken.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress