I samarbete med Babyshop har jag nu möjlighet att anordna en finfin tävling där ni kan vinna en superläcker huvtröja i mjuk trikå från Petit Monster. Detta är ett barnklädesmärke som jag tidigare har bloggat om och detta plagg har gjorts av 100% ekologisk bomull, licensierad av GOTS. Alla frakter som varit inblandade i skapandet av detta plagg har även kompenserats genom ZeroMission.

 

Själv tycker jag att just detta plagg är superbra och väldigt praktiskt. Vår store kille har flera olika huvtröjor då de är perfekta att ha under jackan på vintern och istället för ytterjacka på sommaren.

 

En vinnare får en huvtröja i antingen grönt, blått, beige eller rosa. De finns i storlekar från 62/68 upp till 128/134.

 

Du deltar genom att lämna en kommentar där du motiverar varför just du ska vinna och vilken färg du vill ha om du vinner. Den 12 juni klockan 20:00 drar jag en vinnare.

 

Vill du få extra vinstchanser delar du tävlingen på Instagram, Facebook eller din blogg. Skriv då att du har delat tävlingen i kommentaren.

Lycka till!

 

 

Ann Larsson

Här hemma växer wilma ur alla sina kläder så ett tillskott till garderoben skulle inte sitta helt fel. En beige skulle bli bra i stl 134

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :)
Kikan

Ann Larsson

Har även delat på fb

Mona Persoon

En rosa hade varit underbart söt på mitt 2-åriga barnbarn. Delat på FB.

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :)
Kikan

Lina

Åh, jag hade gärna vunnit den blårandiga till min treåriga lilla lintott som blev storebror för snart tre månader sedan och sköter detta "uppdrag" med bravur. Nu ska lillasyster snart döpas och lär få många presenter och då hade det varit kul med en så fin tröja i present till honom!

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :)
Kikan

angelicasvarld.blogg.se

Jag är gärna med å tävlar om en rosa i stl 122! Tyvärr är mina barn för stora men jag har en liten brorsdotter som skulle bli överlycklig för en rosa!

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :)
Kikan

heidi

För jag har börjat tänka så mycket mer på naturen sen jag fick barn!
att det är ekologiskt är ju helt fantastiskt. Både för mig, dottern och resten av världen ! Gotsmärkt känns tryggt! 💪 en rosa önskar vi oss!

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :)
Kikan

Anna N

Jag vill hemskt gärna vara med och tävla om en rosa i storlek 62/68 till min lilla systerdotter. Jag har själv börjat genomgå en ekoförvandling och rensar ut sak efter sak i mitt badrumsskåp, bland mina husgeråd, i min garderob. Kyl och skafferi prioriterades först och där är jag i princip så nöjd man kan vara i nuläget.

När jag fick veta att jag skulle bli moster för första gången så bestämde jag mig för att det får bli mosters uppgift att stå för "skogsmulleperspektivet" för det lilla livet. Hennes föräldrar är THE BEST, men de tänker kanske inte jäääättemycket eko...;) Inför lillans ankomst laddade därför JAG upp med giftfri nappflaska i glas, giftfria nappar, snuttefiltar och handdukar i ekologisk bomull, några klädesplagg i ekologisk bomull, beställde en fantastiskt fin, hemvirkad filt gjord i ekologiskt garn av en vän och så vidare.

Nu ska flickan döpas, och jag ska vara fadder. Naturligtvis kommer hon inte enbart att få en ursnygg organic hoodie; men jag hade HEMSKT gärna kompletterat min present med just en sådan!

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :) Och härligt att höra att du bidrar med skogsmulleperspektivet :)
Kikan

Anna N

Glömde; jag har delat tävlingen)

Ann-Christin

Jag vill vara med och OM jag har turen att vinna så vill jag vinna en grön. Den skulle passa den dinosaurie- och plusplus tokige killen i familjen som sliter ut hoodisar i en hejdundrande fart.

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla. :)
Kikan

Karin Ljungström

Jag vill vinna en rosa hoodie till min brorsdotters, dotter. Just det, gammelfaster är jag :) till en jättesöt liten tjej med föräldrar som gärna väljer eko. Nu ska jag dela på fb oxå.


Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla
Kikan

Birgitta

Jag vill gärna vara med och tävla om en blå i storlek 122.
Efter tre jobbiga veckor med förkylningar och magsjuka för alla i familjen behöver vi lite uppmuntran. Min store grabb hade blivit glad för en ny fin GOTS-märkt hoodie.
Har delat.

Svar: Vad roligt att du vill vara med och tävla.
Kikan

Lotta

Ser ut som en härlig drömtröja till min son. Hade varit perfekt att kunna packa ner under sommarens olika vistelser, en bra tröja som kan kombineras till både vardag o fest. Hoppas på vinst!

Anna Nordgren

Jag är självklart oxå med och tävlar, en grönrandig hade passat fin fint. Anledningen? Jo, jag har precis insett att det förbrukas minst lika mkt kläder nu som 2 åring som det gjorde när han var nyfödd och kräktes på allt. Som tur är har kräkningarna slutat men nu är det en massa sand/ lera/ gräs/ grus/ damm, ja all smuts man kan tänka sig täcker kläderna varje dag😃 ( och självklar är det fantastiskt skönt att veta att de är ute och leker och har kul - men tvättmaskinen behöver lite paus ibland oxå) Delar på fb och instagram och hoppas på massa tur😘

Anna Stornils

Beige till min gosse storlek 134. Har haft det väldigt jobbigt nu länge med div sjukor. Magsjuka, feber och förkylningar samt astma och allergi nu. Han behöver muntras upp.

Camilla Sandmark

En grön till min systerdotter skulle sitta som en smäck nu när hon ska vara med sin moster nästan hela sommaren! Vi kommer att hitta på så mycket skoj som möjligt och det kommer väl till pass då med en jacka för de lite kyligare dagarna!

Anna L

Jag vill gärna vara med i utlottningen. En rosa i stl 98 vore passande. Ekologiska kläder till barnen vore en självklarhet. Delar på Facebook

Anonym

Glömde bort att skriva ut min mail. Vill vinna rosa i 98. Ekologiska kläder till barnen är en självklarhet tycker jag.

Therese Andersson

Den gröna tröjan i storlek 98 skulle "sitta som en smäck" som vi Sörbölingar säger ;) till min systerson Alfred nu när han fyller 2 år. Hans mamma Nettan "ojjar" sig ibland och säger att " den ungen får bara arvegods". Så är det när man är nummer sist i en skara på tre syskon ;)Men hon försvarar det också med att gifterna ur kläderna är bort tvättade-Positivt.
Så Alfred skulle få en ny fin oanvänd gifttfri tröja om jag kammar hem detta :)//Therese

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress