1 mars 2015

Shades of gray

Outfits

Ännu en helg har passerat i en farlig fart men vi har haft det bra och fått gjort massor. I fredags tog vi oss en liten tur och lämnade lillebrors babyskydd som vi nu har fått sålt. Mindre än ett dygn låg annonsen ute på Blocket och sedan var den tingad. Skönt! På kvällen kollade vi på Let´s Dance och ett avsnitt av serien Jordskott. Lördagen spenderade vi hemma och maken fick satt nytt innertak i lillebrors rum och jag och barnen var ute och grejade i trädgården. Det var vår i luften och jättehärligt att vara ute.
 
I dag har vi också varit hemma och grejat men vårkänslorna försvann raskt då det har vräkt ner snöblandat regn här hela dagen. Jag hoppas att det blir bättre i veckan för jag har tänkt försöka mig på att beskära äppelträdet.
 
Lillebror har hunnit testa en hel del i matväg den här helgen och jag ska skriva ett längre inlägg om mina tankar kring barnmat, smakportioner och annat inom kort.
 
 
Fredagens garderobsfynd blev en kjol från Gina Tricot, en tröja från ZARA och strumpbyxor från Lindex. Armbandet kommer från KumKum och har hängt med i många år och favorithalsbanden har ni sett förr :)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress