God afton! Här sitter jag i soffan och är så där skönt trött i hela kroppen som man bara blir när man har tränat. För idag har jag tränat riktigt ordentligt. En kollega till mig är nämligen med och anordnar ett training-camp och i år var jag var inte sen att anmäla mig. Då tänkte jag dock att jag skulle hinna komma i lite bättre form tills det var dags men vips var dagen här och jag var mer otränad än någonsin. Så från att inte har tränat något alls på flera månader körde jag typ fyra pass på raken under en hel dag i dag. Det blev gympapass, militarytraining, zumba och yoga. Särskilt zumban tyckte jag var vansinning kul. Jag dansade modern dans för en herrans massa år sedan och jag gick under en period ofta på danspass på gymmet där jag hade gymkort. Och jag hade faktisk glömt hor roligt det är och vilken kick man får. Den dag dygnet får lite fler timmar vill jag absolut börja med zumba eller något liknande igen.
 
Nu är det dags att gå och lägga sig. Ännu en fullspäckad vecka väntas och på söndag avslutas den med att jag fyller år.



 
 
Ekomorsan

Jag vill också börja med någon form av dansinspirerad träningsform då jag har dansat väldigt mycket när jag var yngre och jag älskar den formen av träning.

På torsdag rider jag dock min första ridlektion på 15 år och eftersom inte jag heller listat ut hur dygnet får fler timmar så får jag helt enkelt ta det lilla lugna och dansa inombords :P :*

Svar: Så himla roligt när man kan ta tag i sådant man tycker är kul igen. Jag drömde alltid om att ta ridlektioner som liten men det blev aldrig av. Och jag får väl dansa hemma tills det finns tid att gå på gym :)
Kikan

Emma

Vilka fina skor! :)

Svar: Tack!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress