Nu har vi landat i soffan efter en härlig dag då vi har firat lillebror som fyller två år. Kalaset hade som sagt tema Babblarna den här gången och jag ska visa massor av bilder inom kort. Tyvärr strejkade överföringen av bilder från min kamera ikväll så ni får några bilder från telefonen så länge. Vi körde på sockerfritt även den här gången och jag fick till en hyfsat bra tårta, även om man såklart jämför med sötade alternativ.

Nu ska vi kolla på Follow the money och sedan blir det sängen. Lillebror tyckte att det var morgon klockan fem imorse så vi är ganska möra.

Therese

Jag måste börja med att skriva vilken fin blogg du har! Min lilla kille fyller 2 år på söndag och jag är sent ute med att leta inspiration till hans kalas han ska få ha då. Han älskar babblarna och det ska få vara temat. Har letat efter receptet till tårtan du gjorde till din killes babblarnakalas med hittar det inte. Vet du ungfär om när du skrev det? Hoppas ni får ett gott slut och ett gott nytt år!

Svar: Åh, tack fina du! Jag insåg för ett tag sedan att jag aldrig lade upp det receptet så det är något jag absolut ska göra. Men eftersom att jag såg att du ska ha kalaset redan på söndag kanske jag redan nu är lite sent ute. Vill du att jag mailar dig det? Eller har du hittat något annat recept?
Kikan

Linda

Hej och stort tack för en underbar blogg! Sonen fyller år i maj och har sedan bebistiden äääälskat babblarna så temat för kalaset är givet ;) Fick tips om din blogg och om babblarna och nu ser jag ju precis hur jag vill ha det, så stort tack för det!! Bilderna du har hängt upp med babblarna, hur har du gjort dem? Maila gärna om du vill. Tack på förhand! MVH Linda

Svar: Åh, svarade jag någonsin på detta? Blir lite osäker...i vilket fall som helst så kommer figurerna från Hatten förlag där jag beställde dem. De är tillverkade i papp och håller jättebra. Mycket uppskattade här hemma.
Kikan

Anonym

Hej! Undrar var du köpt Babblarna som hänger i taket? Har letat och letat. Finns på öppna förskola men ingen vet var de är köpta? Tacksam för svar. Mvh

Svar: Jag beställde dem från Hattens förlag. Tyvärr verkar de inte finnas kvar där men mitt tips är att maila dem och fråga för jag tror att det är många som vill att de tar in dem igen.
Kikan

Tack snälla för svar!

Tack snälla för svar!:)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress