Helgen försvann i en rasande fart i vanlig ordning men vi har hunnit med att göra en massa saker här hemma. Ätit gott har vi också gjort och igår konstaterade vi att steken vi åt var ekologisk och närproducerad, potatisen odlad av mina svärföräldrar, morötterna av oss och kantarellerna egenplockade. Då smakar det verkligen fantastiskt bra. Jag önskar att tallriken såg ut så lite oftare.

Och på tal om mat. Ni som följer mig på Instagram vet att jag har snöat in lite lätt på att dekorera min chiapudding som jag allt som oftast äter till frukost. Och det är ju lite extra lyxigt den här tiden på året när man faktiskt kan gå ut i naturen och plocka in massor av godsaker.

För er som undrat så gör jag alltid samma chiapudding som bas och sedan lägger jag på det jag har hemma. Jag blandar 1 dl havremjölk med en mosad banan, 1 msk chiafrön och 2 tsk kakao. Sedan får den stå över natten. Det smakar typ som chokladpudding och mättar otroligt bra.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress