I dag fortsatte lussefirandet och det var härligt att komma till jobbet i morse och känna doften av glögg i hela trapphuset. Jag har vräkt i mig lussekatter, pepparkakor och godis så till den milda grad... Men december är den månad då jag tycker att det är helt okej att gå all in på godsakerna. I januari är sedan planen att ta tag i både kost och träning för jag vet ju att jag mår bäst när jag äter bra och rör på mig. Men jag gör väl som så många andra och tar nya tag efter nyår.
 
I morgon är vi lediga och jag tror att vi ska ta och baka lussekatter, städa och kanske hitta på något kul julpyssel tillsammans. I kväll fick jag äntligen skrivit adresser på julkorten så det är gäven od tid att lägga dem på lådan.
 
Den här ekologiska glöggen testade vi förresten i helgen. Maken tyckte mest att den smakade varm saft men jag tycker att den var god. Jag kanske tar mig en liten slurk i morgon, det passar ju perfekt till nybakade lussekatter om inte annat.
 
 
Monika

Hej!
Så tacksam för att din blogg finns. Många bra tips och råd. Undrar vad du tycker om denna artikel? När du kämpar så hårt med att förmedla ett budskap.

http://mama.nu/aktuellt-2/experten-agnes-wold-plastleksaker-ar-inte-alls-farliga-for-barns-halsa/?subid=754072702&utm_campaign=unspecified&utm_content=unspecified&utm_medium=email&utm_source=apsis-anp-3

Med vänliga hälsningar
Monika

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress