26 december 2016

Mysdag

Outfits

Hur har ni det i stormen? Här är det än så länge ganska lugnt. Även om vårt hus ligger uppe på ett berg så ligger det ganska skyddat och det är mest när det blåser nordanvind som det kommer åt ordentligt. Men det kanske kommer att ta i mer framåt natten. Jag har i vart fall varit ute och tagit in ljuslyktor, krukor och annat löst så att inget ska gå sönder. Jag ska jobba tre dagar nu innan jag tar en veckas ledighet men det blir till att ta bussen imorgon för tåget är inställt på grund av blåsten.
 
I dag har vi mest varit inne och myst. Jag har skrotat runt i mitt underbara underställ i ekologisk merinoull som jag typ bor i här hemma numera (ska skriva mer om det en annan dag) och gosiga strumpor. Vi har spelat storebrors julklappsspel massor av gånger, ätit rester och haft det skönt. Resten av familjen är ledig även den här veckan så jag behöver bara tänka på mig själv imorgon bitti vilket är ganska lyxigt. Nu ska jag strax krypa ner i sängen och läsa. Det är ett av mina mål framöver, att läsa en stund varje kväll och läsa böcker istället för att slösurfa.
 
Jag fick inte till någon bild på min mysoutfit idag så jag bjuder på en bild på vad jag hade på mig på julafton istället. Det blev en blus och en paljettkjol som jag har fyndad på secondhand. Två plagg som jag gillar väldigt mycket.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress