14 februari 2016

Godistestare

Kikan testar

Som jag har nämnt tidigare har jag det mycket hårda jobbet att vara godistestare åt Cloetta. Så ibland dimper det ner ett paket med goda nyheter i min brevlåda och förra veckan var det dags igen. Den här gången bjöds det på en hel del nostalgi. Förra året kom ju några av de gamla goda ACO-kolorna tillbaka och nu är det dags för AKO Frukt att göra nyentré.
 
Ett annat godis som fick mig minnas barndomen är godissnörena som nu kommer i cola-smak. Dessa brukade jag ibland få som lördagsgodis och jag minns att jag brukade knyta armband av dem som jag sedan mumsade i mig under dagen.
Jag fick även smaka Läkerol Denta Fresh med smakerna jordgubb/mint samt lakrits/vanilj. Jag gillade jordgubb bäst men problemet med mig och dessa askar är att jag alltid äter upp dem direkt som om de vore tablettaskar och grejen är ju att man ska ta dem efter maten. Detta brukar göra att min mage slår bakut, därför köper jag dem nästan aldrig. Samma gäller för Läkerol, vips har jag ätit upp dem. Den nya smaken Ginger Lime tror jag dock kan vara god om man börjar få lite halsont. Även om de ju inte är några halstabletter.
 
När det gäller Soft Fudge från Lonka så föredrar jag ju egentillverkad fudge men å andra sidan var den här så god att vi satte i oss hela påsen på typ fem sekunder så det betyget blir ju helt klart högt.
 
Samtliga produkter dyker upp i handeln till veckan om ni blev sugna.
 
 
Matilda Berlin

Men åh vilket uppdrag!
Hur kommer det sig att du blev det? Och vad krävs om en annan (skakar febrilt med handen) skulle vilja bli? ;)

anna

AKO frukt har funnits på Hemmakväll några veckor redan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress