Veckorna går helt galet fort och jag har redan jobbat två veckor. På ett sätt känns det som att jag aldrig har varit borta. Även om jag så klart är lite ringrostig på vissa bitar. Det är i alla fall skönt att vardagsrutinerna börjar flyta och att lillebror än så länge verkar trivas på förskolan. Att det dessutom har börjat gå ett tidigt tåg på morgonen var en mycket positiv överraskning för mig som åker kollektivt. Jag tar mig nämligen snabbare till och från jobbet med tåget än vad jag hade gjort med bilen och tidigare har jag fått ta bussen på morgonen och den tar lite längre tid. 

Nu ska jag läsa lite och sedan sova. Är jättetrött men nöjd med en riktigt mysig helg. I dag passade jag och storebror på att ta en tur in till stan och vi gick på bio och såg Alwin och gänget 2. 

Jag hade tänkt skriva ett lite längre inlägg om microplast i haven ikväll men det får vänta. Jag orkar varken slå på datorn eller tänka på mer komplicerade saker än vad jag ska ha på mig imorgon. Återkommer i frågan, både vad det gäller plast i haven och outfiten. För det är ju den blandningen jag kör med här på bloggen som ni vet. :) 

Och så här såg jag ut idag för den som är nyfiken. En kompisbytt tröja, garderobsfyndad kjol, halsband från secondhand och egentillverkade armband. Måste komma ihåg att göra ett med lillebrors namn också. Och i detta nu kom jag på att ett av armbanden ramlade av när jag körde bil tidigare idag. Jag la det då i knät med tanken att "det får jag komma ihåg när jag går ur bilen" Gjorde jag det? Svar nej. Så nu måste jag se om jag hittar det. Pust!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress