I dag tog vi oss en tur till Alfon Åbergs hus i Göteborg. Vi har varit där en gång tidigare och det är verkligen ett härligt ställe som båda barnen gillar. Vi fikade även på stan, tittade lite i affärer och åkte tåg både dit och hem. Det sistnämnda är verkligen uppskattat av de små och skönt även för oss vuxna då man slipper köra och att ha med sig bilen. 

Jag tog en tur in på Stadium och fyndade både GOTS-märkta underkläder och en GOTS-märkt tröja på REA. Den sistnämnda blev det första nya plagg jag köpt på evigheter då jag ju mest shoppar secondhand numera. Ni ska få se den framöver men jag kan rekommendera er att ta en tur till Stadium och fynda om ni behöver något i klädväg just nu. 

Dagen avslutades med att jag snörde på mig löparskorna och tog en springtur med storebror. Han har ju lärt sig cykla men behöver öva så det är perfekt att springa efter honom när han cyklar. Jag har helt tappat min träning och tycker att det är svårt att prioritera min tid till träning men det här var ett perfekt sätt att komma igång. Fem kilometer avverkade vi och det var absolut inte sista gången. Jag älskar när man kan kombinera träning och tid med barnen. 


Tyvärr fick vi inte med kameran idag och min iPhone-kamera är fortfarande paj så jag bjuder på en bild på dagens armband istället. Det blev en blandning av egentillverkat och secondhand. 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress