Jag har ju lovat er ett inlägg om giftfria mobilskal. Själv gillar jag bäst sådana skal som är som en bok som man fäller upp men tyvärr har jag inte hittat ett sådant som är tillverkat i naturgarvat läder, som jag vill ha. Jag hade ju just ett sådant till min förra mobil men nu när jag har en iPhone 6 plus och ville köpa ett likadant men större så verkar det som att Målerås läder inte längre tillverkar dem. Synd, för det var både snyggt och bra. Tror att jag ska slänga iväg ett mail till dem och efterfråga det igen.
 
Men jag har hittat några andra skal som kanske några av er kommer att gilla.
 
 
iNatures produkter har utformats för att ha en noll påverkan på planeten: Förpackningen är återvinningsbar, färgerna är naturliga och giftfria och själva produkten är nedbrytbar!
 
 
Handgjort skal för iPhone 6 och 6+ i kork från svenska märket 15:21. Korken gör plånboken hållbar, och den är inte känslig för repor eller liknande. Kork är flamsäkert och tål vatten. Tvättas enkelt med tvål och vatten.
 
 
PeLa är tillverkade i Flaxstic™ – Ett biologiskt nedbrytbart material baserat på växter.
 
Fodral i naturgarvat nötläder från Kero.
 
Sandra

Så snygga!

Malin

Du har en väldigt inspirerande blogg och skriver så bra om miljövänliga val i vardagen. Fortsätt gärna med det :-)
/Malin

Malin

Du har en väldigt inspirerande blogg och skriver så bra om miljövänliga val i vardagen. Fortsätt gärna med det :-)
/Malin

Meja

Tack vare det här inlägget hittade jag Pela Case när jag letade efter fodral! Egentligen var jag ute efter ett fodral som har lite mindre gifter efter att ha läst den här artikeln om höga halter arsenik (i läderfodral) som orsakar sår http://www.gp.se/nyheter/g%C3%B6teborg/%C3%A5sas-mobilskal-inneh%C3%B6ll-h%C3%B6ga-halter-arsenik-1.4954697

Svar: Toppen! Hoppas att du blir nöjd.
Erika Kvarnlöf

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress