17 juli 2016

Semesterbilder

I dag kom vi hem efter att ha varit ute på tur i snart en vecka. I tisdags packade vi nämligen in familjen i bilen och åkte upp till Kolmården, via ett lunchstopp i Gränna, där vi checkade in på Vildmarkshotellet. Väl där tog vi en tur in till Norrköping och jag fick äntligen chans att träffa underbara Josefin vars blogg My Happy Days jag har följt så länge. Jag hade nämligen bokat en familjefotografering med henne och den fantastiska upplevelsen förtjänar ett eget inlägg så jag återkommer om det.
 
Sedan väntade två intensiva och roliga dagar på Kolmården innan vi åkte vidare upp till Mariefred för några dagars häng med våra goa vänner. Vi besökte bland annat Tom Tits, åkte ångtåg, vräkte i oss av tårtbuffén på Taxinge slott, åkte ångbåt, grillade, skrattade och njöt av att se barnen ha så kul tillsammans.
 
Väl hemma fick jag och barne nskynda oss att plocka av hallonbuskarna som dignade av bär och nu blir det snart till att gå och lägga sig. Resten av familjen sover redan och jag känner mig allmänt groggy efter att ha somnat när jag nattade storebror.
 
 
Inez

Men åh, ville härliga bilder!! :)

Jossan

Så underbara bilder!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress