Ute spöregnar det och jag tycker att det är riktigt mysigt. Vi klarade oss hem från jobb och förskola innan det började regna ordentligt så det var skönt. Jag får ofta frågan hur jag klarar mig utan bil på veckorna (maken har bilen till jobbet) när det alltid är jag som lämnar och hämtar på förskolan. Själv tycker jag inte att det är ett problem utan faktiskt oerhört lyxigt att kunna promenera iväg med barnen på morgonen, sedan kila ner och sätta mig på tåget till jobbet och på eftermiddagen ta tåget hem. För det går faktiskt snabbare att åka tåget till jobbet än vad det hade gjort om jag tog bilen. Nästa höst, när storebror börjar förskoleklass, kommer vi dock att bli tvugna att skaffa en bil till då det blir för långt att gå och lämna på morgonen men det känns faktiskt ganska trist. Jag kommer att sakna den sköna stunden på morgonen när jag kan slappa på tåget och även hem på eftermiddagen. Men jag hoppas att tågen fortfarande går med lika bra avgångar när barnen blir så pass stora att de kan ta sig till och från skolan själva.
 
I dag åkte tre favoriter på. Den ljuva spetstunikan, jeansen med paljetterna och de sjukt sköna klackskorna som är så fina meed sin lilla rosett. Jag har köpt rubbet på seond hand och det här är verkligen min stil. Feminint men ändå lite fräckt. I övrigt tycker jag att det är svårt att klassificera min klädstil. Jag klär mig väldigt mycket efter humör och gillar lika mycket att gå i klänning, kjol eller jeans. Jag älskar högklackat men tycker att det är grymt skönt och snyggt att gå i ett par snygga sneakers också. För att inte tala om ett par snygga gummistövlar. Det är grejer det.   Hm...jag får nog göra en djupstudie i min stil i ett eget inlägg framöver. 
 
Nu är det dags att koppla ner och koppla av. Vi hörs!
 
 
Matilda Berlin

Älskar din outfit! Framför allt skorna, hur söta som helst ju! Men håller helt med, ett par riktiga stövlar - det är grejer det ;) kram

a n n i k a

Så snygga jeans!

Linda

Så himla fina bilder , älskar dina jeans!! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress