Nu kan ni läsa en debattartikel som jag har skrivit för Land gällande att vi som bor på landet inte ska tala ner vår hemort utan hylla den. Artikeln är ursprungligen ett blogginlägg som jag skrev för ett tag sedan som en hyllning till landsbygden och varför jag valde att lämna stan. Det känns jätteroligt att Land ville publicera den och jag har fått väldigt mycket positiv kritik idag.
 
För övrigt går jag och väntar på att det ska komma regn. Det är så torrt i trädgården nu att det bara ryker när jag grejar i rabatterna. Jag mäktar inte riktigt med att vattna allt så det blir endast grönsakerna och det som växer i växthuset som får vatten just nu. Men jordgubbarna, bärbuskarna och alla blommorna skulle verkligen behöva en dusch nu om inte allt ska vissna ner. Jag förstår verkligen hur bönderna känner sig när de går och tittar på himlen och hoppas på regn. Stora delar av deras verksamhet är ju beroende av något som inte går att påverka. Naturen och vädret.  
 
 
För dagen iklädd mitt absoluta favorit secondhand-fynd, denna ljuvliga spetsblus som jag bara älskar. Och ett par favoritjeans samt ett smycke som också är ett secondhand-köp.
Marianne

Hej!
Nu på morgonen läste jag din artikel i Landtidningen och den tyckte den var jättebra! Lätt att klaga på sånt som inte funkar och lätt att glömma så mycket som är bra. Ändå var det bara ett par dagar sen som jag och min granne stod och pratade om hur otroligt fint vi bor och hur bra vi har det i vår bygd och sa "STACKARS folk som bor i stan", och vi måste nog hålla tyst om hur bra vi har det för annars ska alla hit och då är det slut med lugnet. Springa till tunnelbana med pappersmugg med kaffe eller sitta bilkö? Nej tack! Väldigt många fina bilder på denna blogg!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress