I går hade vi klädbytarkväll på mitt jobb. Det var jag och en kollega som anordnade det och det blev verkligen superlyckat. Vi var många som gjorde flera finfina fynd och dessutom hade vi väldigt trevligt. Detta kommer vi göra till en årlig tradition. Jag har ju tidigare skrivit om hur mycket jag gillar klädbytardagar och att det är ett perfekt sätt att träffas och ha trevligt tillsammans. Men det tål att upprepas. Gå ihop ett gäng, det kan vara på jobbet eller med de närmsta vännerna, och byt saker med varandra. Snällt både mot miljö och plånbok.
 
Vi hade inga särskilda regler i går. Man fick lämna in kläder, skor och accessoarer till både barn och vuxna och alla som ville fick ta plagg även om man inte hade lämnat in något. Det enda viktiga var att allt var helt och rent. Det som blev över lämnar vi vidare till en klädinsamling i stan. 
 
Jag fyndade en hel del kläder till barnen och till mig själv. Dessutom hittade jag ett underbart halsband. Det lustiga är att jag har spanat efter just ett sådant på second hand nu ett tag men inte hittat något. Och så dök det upp i går och hade mitt namn skrivet över hela sig.
 
 
Halsbandet, ett par skor och en fin scarf var bara några av de saker som fick följa med mig hem.
 
 
Halsbandet och skorna åkte på redan idag.

Jag älskar ju att hitta inspiration till mina outfits via Pinterest och för ett tag sedan föll jag för outfiten till höger i bild här ovan. En liknande kjol och en skjorta hade jag redan i min garderob men det var halsbandet som saknades. Men i går hittade jag det. Och idag kunde jag sno stilen. Jag ska skriva lite mer om hur du kan tänka när du ska sätta samman outfits utifrån det du redan har och hur du kan bli välklädd utan att shoppa nytt. Men det får bli imorgon.

Jossan

Åh, så fina grejer!! :)

Svar: Ja det blev riktigt lyckat med många fina fynd.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress