Alltså vädret, ljuset och värmen som plötsligt kom. I dag blev det så varmt på trappan när vi fikade att det nästan kändes som sommar. Jag älskar alla olika årstider men just den här tiden när allt vaknar till liv och vitsipporna breder ut sig i backarna i tusentals är allt lite extra vackert. Och vad skulle väl vi svenskar prata om om vi inte hade dessa olika väder att ventilera. 

Jag tog med mig grabbarna (ja de små alltså, maken var hemma och målade huset) och åkte till blomsteraffären och laddade upp med blomjord och plantor. Det var nog tur att killarna var med för annars hade jag nog köpt halva affären. Men med två småttingar med blir det liksom bara att kasta sig in i affären, grabba det man ska ha och sedan ta sig till bilen innan de hinner riva stället. 

När lillebror sov middag fixade jag och storebror iordning en rabatt och så fort vi har fått barnen att somna för kvällen ska jag gå ut igen. Jag ska lägga på ny jord på rosorna i rosenbågen, plantera nya blommor i krukorna på trappan och plantera ut lökväxterna som nu vissnat. Det är verkligen ett jättebra tips om man köper till exempel påskliljor och annat i kruka på våren att sedan planera ut dem i rabatten så kommer de igen nästa år.





Inspiration från Pinterest 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress