Lillebror sov inte så bra natten till idag och jag har med andra ord varit lite seg idag. Jag tycker dock att det har gått ganska bra ändå men så här i efterhand inser jag att jag nog inte har varit riktigt hundra. Vid lämningen på förskolan när jag ska säga hej då till barnen tar jag ett steg fram och är på väg att ge förskolefröken en puss och en kram. Jag kommer dock på mig själv i sista stund och börjar skratta och berättar vad jag varit på väg att göra. Storebror tycker att det hela är så roligt att han övertalar mig att ge fröken en kram ändå.
 
På väg till jobbet lägger jag upp en bild på Instagram och kan sedan inte för mitt liv förstå varför min vän har siktet inställt på en banan. Läs konversationen nedan så fattar ni hur trög jag är. Och nu när jag lade upp bilden ser jag att jag har taggat helt fel person i samma inlägg också...suck!
 
Väl på jobbet vräker jag i mig kopiösa mängder kaffe men när kollegan mittemot under eftermiddagens möte plötsligt får en tvilling inser jag att jag är på väg att somna och jag får snabbt ställa mig upp och öppna ett fönster för att piggna till igen.
 
Och under kvällens nattning av lillebror ligger jag och berättar en saga för honom. Plötsligt inser jag att jag ligger och pratar om saker som inte har med sagan att göra alls och jag fattar inte hur jag har kommit in på det spåret. Jag skärper till mig men när plötsligt lillebror ropar "NEEEEJ, Boooooo!" inser jag att jag plötsligt har bytt namn på karaktären i sagan helt och hållet. Han heter inte längre Bo utan något annat namn som jag nu inte ens kommer ihåg.
 
Nu är det med andra ord dags att gå och lägga sig och hoppas på en bättre natt med lite mer sammanhängande sömn. Så är jag förhoppningsvis på banan igen imorgon. Eller på bananen kanske jag borde säga.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress