21 oktober 2016

Fredag och helgplaner

Den här veckan gick i en rasande fart och nu är det redan fredag kväll. Jag ligger i soffan och lyssnar på vinden som viner och regnet som slår mot rutan. Resten av familjen sover och jag ska strax göra dem sällskap. Båda grabbarna är lite småförkylda så det har varit lite si och så med sömnen senaste nätterna. Det har hämtas nässpray och rumstrerats och i natt fick jag till och med gå upp och göra välling till lillebror vilket typ inte har hänt sedan innan han började på förskolan.

I helgen är tanken att vi ska köpa en ny säng till storebror och att lillebror ska ta över hans gamla. Ut åker spjälsängen och plötsligt har vi inte en bebis längre. Det blir så påtagligt på något vis när de börjar sova i vanlig säng även om jag vet att det var ett bra tag sedan han faktiskt slutade att vara bebis. Men vi får se hur dagsformen är imorgon och om vi kommer iväg.

För övrigt tänkte jag att vi skulle få till lite halloween-pyssel och så har ju storebror hockeyskola om han nu är tillräckligt frisk för det.

Trevlig helg på er!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress