Alltså det här med att vara ledig varje onsdag, som jag älskar´t. Det blir liksom en återhämtning för både mig och barnen då vi inte behöver ställa klockan och ge oss iväg tidigt utan kan gosa i soffan och mysa runt i pyjamas fram till lunch. Utan tider att passa. Jag rekommenderar verkligen alla som har möjlighet och som funderar på att vara lediga en dag i veckan att välja onsdagen.
 
I dag gick vi dock inte i pyjamas halva dagen utan stack iväg på promenad hyfsat tidigt och gick ner till älven där det finns ett Pokémon-gym. Storebror är nämligen en hängiven pokémon-jägare (ivrigt påhejd av sin mor) och han ville placera en av våre pokémons i gymmet. Sedan traskade vi vidare för att uträtta ärenden och avslutade på biblioteket. Där utanför var det fullt pådrag då både Picachu och någon annan ovanlig figur fanns i närheten. Vi fick hjälp av ett gäng lite yngre grabbar att lokalisera den ena och sedan lovade de oss att hojta om de hittade Picachu. De drog iväg på sina sparkcyklar och kom efter en stund tillbaka för att hämta oss då det hade hittat denna åtråvärda figur bakom ett garage. Så himla gulligt av dem! Tyvärr smet Picachu iväg efter att vi hade kastat två bollar på honom så vi missade honom även idag. På eftermiddagen kom mamma hit och jag passade på att städa och fixa lite saker.
 
Och förresten, här kommer några bättre bilder på de fina ekologiska mössorna från Häxan Hulda som jag försökte visa i går. De är tillverkade i ÖKO-tex märkt ekologisk bomull och jag tycker att det är så himla fina tyger. Just barnmössor är ett plagg som jag gillar lite extra och som jag tycker att det är ganska okej att ha lite fler utav (i övrigt är jag ju som ni vet lite anti till att kidsen ska ha en uppsjö av kläder som aldrig blir använda..). Inte minst för att de behöver ha några lite tummare och några lite varmare men även för att det är ett sätt att pigga upp och variera på. Så är ni på mössjakt, kika in hos Häxan Hulda, där finns massor av fina, ekologiska och glada mössor. Och även mycket annat fint.
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress