Inför förskolestarten nu senast skrev jag ett blogginlägg om vad ditt barn behöver till inskolningen - tema giftfritt. Där tog jag upp mina bästa tips på vad barnen behöver när de börjar förskolan ur ett miljövänligt och giftfritt perspektiv. Jag tipsade då om två olika ryggsäckar och nu skulle jag vilja komplettera den listan med en tredje.
 
APPROVED by Ekomorsan har nämligen tagit in helt fantastiskt fina ryggsäckar i GOTS certifierad bomull och de är med andra ord helt fria från läskigheter så som skadliga perflourerade ämnen och andra otrevliga kemikalier. Bomullen är dessutom fairtrademärkt vilket ju är toppen. Här snackar vi verkligen tre önskningar i ett. Ryggan kostar visserligen en peng men jag tänker att här har ni en väska som kommer att kunna hänga med länge, gå i arv och dessutom kommer ha ett bra andrahandsvärde. För ekologiska prylar är sällan svåra att sälja i andra hand, själv brukar jag sälja saker på bland annat Ekoteket på Facebook och där har de alltid en strykande åtgång.
 
Och uppger ni rabattkoden hemmahoskikan får ni dessutom 10 % rabatt på ett köp hos APPROVED by Ekomorsan ända fram till och med den 16/10 klockan 23:59. Kanske dags att börja tänka på julklapparna redan nu...
 
 
Isabell

Så fina de var!! :)

Svar: Eller hur :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress