I dag packade maken in buspojkarna och åkte till deras farmor och jag fick en hel eftermiddag och kväll för mig själv. Som småbarnsförälder blir en ju lite lätt exalterad över plötslig egentid men samtidigt lite stressad då det ju finns tusen saker att ta i när man får vara lite ifred. Jag passade på att äta middag framför TV:n, putsa några fönster och greja i trädgården. Jag fick klippt bort allt dött på lavendeln och klippt ner några rosenbuskar. En hel del ogräs kördes till skogen och det var underbart att vara ute i den lite kyliga luften och känna doften av jord och vår.
 
Nu ska jag förbereda för morgondagen och sedan krypa upp i sängen med en bok. Och för er som ännu inte har lyssnat på veckan avsnitt av Ecofashionista, in och lyssna. Den här veckan svarar vi på vår första lyssnarfråga, ratar sköljmedel och avslöjar vad det är för gemensam klubb som både jag och Angelica är medlemmar i. En ledtråd är att det handlar om när hållbart mode inte är så hållbart.
 
Och visst ja, jag hann ju med att fota lite bilder i skogen efter jobbet också. Dock har fjärrutlösaren till kameran lagt av så jag fick mickla med självutlösaren som inte gjorde som jag ville. I vanlig ordning är jag klädd från topp till tå i second hand-fynd, bortsett från favoritjeansen som hängt med i ett par år nu.
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress