I dag har jag faktiskt tjuvstartat jobbandet lite trots att jag har semester resten av veckan. Då tidningen jag är redaktör för hade bokningsstopp behövde jag gå in och gå igenom alla bokningar, göra en preliminär innehållsförteckning, maila alla skribenter och lite annat fix. Och det var faktiskt skönt med lite utav en mjukstart. Jag hann desutom plöja igenom alla mail så nu får jag en bra mycket lugnare start på måndag vilket känns välbehövligt med tanke på att det är väldigt mycket att göra de kommande månaderna.
 
Jag känner mig dock peppad och tänkte ta mig an något av ett för mig nytt arbetssätt vilket innebär att jag kommer att jobba ännu mer med mina "Att göra-listor" för att bli mer effektiv. Jag testade i dag med att tidsätta sakerna jag skrev upp som skulle göras under dagen och sedan jobba effektivt med några micropauser där jag var noga med att se till att det blev just micropauser. Jag älskar känslan av att få stryka saker jag gjort färdigt på listor och känna att jag verkligen får ut mesta möjliga av dagen.
 
Dessutom röjde jag mitt skrivbord ordentligt innan jag gick på semester så att inga onödiga saker ligger framme eller saker som stör i form av böcker jag aldrig tittar i och liknande. Och jag kommer att sätta upp peppiga tavlor med citat som gör mig glad och piggar upp. Kanske en tills synes banal sak men jag tror att du jobbar bättre i en trevlig miljö.
 
Det var även ganska härligt att få klä upp sig lite och dagen till ära blev det pennkjol. Detta ljuvliga plagg som jag alltid känner mig så dressad och fin i. Och till denna en spetstopp. Båda så klart fyndade på second hand. Nu ser jag fram emot att jobba ännu mera med min garderob framöver och inom kort ska jag visa er några roliga tips och trix på hur du kan använda dina plagg på nya sätt.
 
 
Elisabeth Eriksson

Du passar väldigt bra i pennkjol och var så fin i den och spetstoppen! Jag tyckte också det var roligt att klä upp mig när jag började jobba på "kontor" igen efter många år inom äldreomsorgen. Nu kan jag klä upp mig när jag är kyrkvärd,det är också roligt, men framför allt är det viktigt att vara snyggt klädd då. Kram mamma.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress