Så har vi firat lillebror så gott som hela dagen och han var både nöjd och glad över att fylla tre år och att få ha ett så roligt kalas. Som jag nämt tidigare ville han ha ett Paw Patrol-kalas och då han är väldigt förtjust i brandhunden Marshall fick fägerna gå i framförallt rött och vitt.
 
 
Glasflaskorna känner ni igen från förr, de kommer ju fram på varenda kalas, och den här gången piffades de till med etiketter som jag skrev ut från Delicate Constructions. Jag fick även den här gången användning för de röda tygservetterna som jag har fått av min faster. Och duken är samma vita som vi använder till typ alla kalas. De enda engångsprylarna jag köpt är sugrören.
 
 
 
Vimplarna köpte jag till lillebrors dop och numera hänger de i hans rum. Jag hade dock några över så jag plockade ut de enfärgade och prickiga och hängde upp dem. Röda, vita och blåa ballonger hade jag hemma och så målade jag tassavtryck på de vita så att de skulle passa temat lite bättre.
 
 
Jag bakade kakor med glasyr som såg ut som tassavtryck, dessa tyckte lillebror var väldigt fina och de blev även väldigt goda. Jag återkommer med receptet. Även muffinsarna var tänkta att se ut som tassar, även om man nog var tvungen att veta om det för att se det. Riktigt goda blev de trots att de faktiskt är näst intill nyttiga. Receptet på dem kommer också. Jag gjorde även fruktspett och vi bjöd på bullar och lite andra kakor. ''
 
 
 
Jag gjorde även några godispåsar till barnen av vanliga enkla papperspåsar som jag piffade upp med etiketter,  de sistnämnda skrev jag ut från Nickelodeon parents. I påsarna hamnade lite godis men även såpbubblor som jag satte Paw patrol-etiketter på.
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress