Jag nämnde ju att jag fyndade ytterligare en fin scarf för en femma på loppis för ett tag sedan. Det jag gillar med denna acessoar är att den går att använda på så många olika sätt. Jag menar det går ju att göra mängder med varianter enbart i håret men det finns ju även andra knep att ta till.
 
Jag föll därför direkt när jag hittade den här rosa och grå scarfen. Just den här färgkombon är ju en av mina absoluta favoriter (vårt bröllop gick i rosa vitt och silver). Och när jag började fundera på hur jag ville använda den kom jag på att jag ju har en fin klänning som den hade passat perfekt till. Och när jag väl hade grävt fram klänningen i garderoben (trodde först att jag inte hade kvar den) insåg jag att jag inte skulle använda scarfen i håret utan som skärp. Och det blev verkligen toppen.
 
Örhängena är också loppisfynd och jag har bara bytt själva delen som är i örat då jag gärna vill vara säker på att ha nickelfria örhängen för att inte utveckla allergi. Det är perfekt att ha krokar som det bara är att haka på örhänget för då går det lätt att byta. De jag har har jag haft sedan jag tog hål i öronen i tonåren.
 
 
NORRBOTTEN EMMISH

så läckert och snyggt! =)

ha en bra dag

Elisabeth Eriksson

Scharves är väldigt användbart, men något annat som också kan användas på olika sätt är större sjalar; jag har några stycken som jag har som strandkjolar tex och istället för en handduk i en solstol. och över axlarna på kvällen istället för en tröja.
Kram mamma!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress