Nu har det varit lite väl tyst här igen men det beror på att det har varit fullt upp både på jobbet och privat. I tisdags tillbringade jag hela dagen i Göteborg på en mycket givande konferens om framtidsfrågor i vårt län och i går var det dags för den årliga glöggträffen med tjejerna från grundskolan. Det blev i vanlig ordning många skratt och prat långt in på kvällen. I dag har jag varit toktrött men det var det helt klart värt.
 
 
I morgon väntar julbord med jobbet och det ska också bli roligt. I helgen tror jag att vi ska passa på att baka pepparkakor och lussekatter och det vore väldigt skönt att komma ut på en liten löptur. Träningen har blivit väldigt lidande senaste tiden och det känns trist med tanke på att jag har haft så bra rutiner nästan hela det här året. I dag hoppade jag över lunchträningen då jag helt enkelt kände att det min kropp behövde var vila. I vanliga fall brukar jag förespråka träning för att bli pigg igen men i dag kände jag att mitt blodsocker var lågt och att jag helt enkelt var för trött så jag åt en ordentlig lunch och sedan la jag mig faktiskt en stund i vårt vilorum. Det gjorde att jag blev betydligt piggare och mådde mycket bättre på eftermiddagen vilket var tur då jag hade mycket som behövde göras på jobbet.
 
 
 
Jag hoppas att vi snart ska vara i mål med några av de saker som har hängt över oss ett tag nu och jag ser verkligen fram emot att vara långledig över jul och nyår. Att stressa och jobba mycket i perioder fungerar för mig men då måste jag verkligen se till att få återhämtning regelbundet och jag har blivit bättre och bättre på det med åren. Dessutom har jag väldigt bra kollegor som påminner om vikten av att ta hand om sig själv.
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress