16 december 2017

Grått nytt hår

God afton! Hoppas att ni har en härlig lördag. Vi har haft en skön dag med bakning på schemat. Jag har även fått gjort lite annat pyssel som ni kommer att få se mer av till veckan. Snön har fallit här och bjudit på underbart vinterväder. Jag och barnen var ute och lekte loss en stund och jag älskar känslan av att komna in med rosiga kinder och möss-rufsigt hår. Och på tal om hår. I går gjorde jag ju en riktig make over på Salong Alexandra. 

(null)

(null)

(null)

Några av er kanske följer mig på Instagram och såg när jag sände live en stund och det fantastiska resultatet men för er andra bjussar jag på några bilder här. Som ni kan se var mitt hår väldigt slitet och efter att ha visat mina inspirationsbilder kapade vi en ordentlig bit. 

(null)

(null)

Eftersom mitt hår dessutom skulle ljusas upp ordentligt tog det sin lilla tid. Närmare bestämt tre timmar...

(null)

(null)

Men det var det helt klart värt. För kolla in resultatet...

(null)

(null)

Jag är supernöjd och SÅ imponerad av Alexandra som lyckades få till allt precis som jag ville ha det. 
Sofia

Snyggt!
Vet du vad de använder för att bleka och få den kalla färgen?
På ekosalongen jag går på säger de att de inte kan få fram sådan kall färg och att blekning är en process i flera steg beroende på färgen på håret fr början.

Svar: Jag vet faktiskt inte riktigt vad det är för blekning som används men det skedde i flera steg och tog tre timmar. Först blekning och sedan nyansering om jag förstod det hela rätt. Släng gärna iväg ett mail till Salong Alexandra via deras webbplats så kan de säkert berätta mer ingående.
Kikan

Viktoria-pinkpastry

Belv supersnyggt! Wow vilket svall

Svar: TACK! Är supernöjd och glad att jag vågade kapa så pass mycket :)
Kikan

Anonym

Hej! Så fin du blev! God jul! Kram Tove

Svar: Tack! Och god fortsättning!
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress