Den här helgen har verkligen gått i julens tecken. I fredags var det dags för julbord med kollegorna på jobbet och vi åt oss galet mätta på restaurang Kärranäs i Uddevalla. 

Jag rotade i garderoben och hittade den här fina gröna spetsklänningen. Till den blev det skärp och väska från second hand.
(null)

Allra mest gick jag loss på godisbordet som inte var av denna värld. Jag hamnade i total sockerkoma vilket resulterade i att mitt blodsocker gick bananas dagen efter. Det i kombination med pms var ingen hit...att jag aldrig lär mig. I januari kommer jag att köra sockerfritt på obestämd tid men det ska jag skriva mer om längre fram. Jag mår tyvärr inte så bra av socker och kan verkligen inte äta sötsaker i lagom mängd. 

(null)

Lördagen ägnade jag och barnen åt att baka massor av pepparkakor och i dag var det dags för lussekatter. Det var så mysigt att lyssna på julmusik och titta ut på snön som tidvis vräkte ner. 

Nu väntar en vecka med jobb, lussefirande på förskolan, inkoppling av fiber och på fredag ska jag äntligen till Salong Alexandra och klippa mig. Som jag längtat!
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress