En av mina favoritwebbshoppar när det gäller ekologiska och giftfria barnkläder är som ni vet Häxan Hulda. Och nu när de har rea var jag bara tvungen att slå till på några fina plagg som jag har spanat på länge. Lillebror fick en ljuvlig pyjamas från Ubang Deras plagg är så himla mysiga med roliga detaljer och dessutom alltid i härliga färger. Dessutom är de tillverkade i 100 % ekologisk bomull från GOTS-certifierade producenter.
 
Storebror fick en träningsoverall från Hummel. Visserligen tillverkad i 50 % bomull och 50 % polyester men dock Oeko-tex certifierad. Storebror ville ha den mörkblå modellen med vitt mönster men själv önskar jag att den med rosalila mönster hade funnits i vuxenstorlek för då hade jag slagit till själv.
 
Sedan måste jag ju bara säga att jag är sjukt imponerad av den snabba leveransen från Visby. Jag beställde ena dagen och hade paketet dagen efter. Grymt!
 
Och visst ja, den söta träleksaken som fick agera modell på bilderna nedan är ett secondhand-fynd och den finfina virkade dinosaurien har min vän Cicci gjort.
 
 
 
Mirre - Sweetwords

Oh så fina grejer

Svar: Eller hur, Älskar Häxan Hulda :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress