1 januari 2017

Bloggåret som gick del 2

Juli
En härlig sommarmånad med bärplockning, glasstillverkning och semester. Jag gjorde sommarpresenter till barnens fröknar, hängde med fina vänner både här hemma och på annat håll. När vi åkte till Kolmården passade jag på att boka in en familjefotografering med fantastiska My Happy Days som tog helt magiska bilder på mig och familjen. Jag blev Veckans blogg på blogg.se 
 
 
Augusti
Jag tipsade om appar som är bra om man vill leva miljövänligare, plockade massor av svamp och spred budskapet om Fruktförmedlingen. Jag och barnen pysslade, jag gick bananans på att dekorera min chiapudding, och jag gjorde ännu fler glassar. Lillebror fyllde två år och vi firade honom med ett hejdundrande Babblarna-kalas. Jag gjorde även en liten intervju med mig själv om att shoppa second hand. Jag skrev även ett väldigt uppmärksammat blogginlägg om gifter i produkter till barn.
 
 
September
Det här var månaden då jag blev publicerad i både Land och Metro. Jag och Ekomorsan gick på bokrelease av Modeslavar i Göteborg och vi fortsatte att njuta av vad naturens skafferi bjöd på här hemma. Jag berättade den 2000 år gamla historien om min vigselring, hjälpte till att baka en rolig hästtårta och hela familjen tillbringade en vecka på Kreta.
 

Oktober
Jag och barnen gjorde roliga Halloween-pyssel, jag gjorde ingefärashot och jag och Ekomorsan fotade outfits i Borås. Jag skrev ett inlägg om att det inte är en OS-gren att leva miljövänligt och bloggen blev Miljönär-märkt.
 
 
November
Den här månaden blev det mycket pyssel av olika slag. Jag gjorde fina stjärnor att hänga i granen av pappersrullar och bakade tidernas godaste sockerfria saffranscheesecake. Jag och maken tillbringade en härlig weekend i Göteborg där jag besökte den ekologiska frisörsalongen Salong Alexandra igen och blev superfin i håret. Jag tipsade om bra saker att lägga i paketkalendern och delade med mig av flera diy-tips.
 
December
En månad av julpyssel, luciafirande och mycket gott att äta. Och en månad som avslutade ett mycket innehållsrikt 2017.
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress