2 januari 2017

Kreativa planer

Vad roligt det är att gå tillbaka månad för månad och se vad jag har bloggat om under ett år. För även om jag långtifrån delar med mig av allt som sker i mitt liv här på bloggen så blir det ju en hel del glimtar från min vardag.

Förra året kom fokus att ligga ännu mer på miljö, kreativa projekt och hållbart mode men även en hel del landsbygdsutveckling. Och det är ämnen som jag vill fortsätta att fokusera på även framöver.

Jag vill att bloggen ska vara en källa till inspiration, rolig att läsa, fylld med härliga bilder men även ibland en tankeställare. Jag hoppas att ni känner att ni får ut något av det jag delar med mig av och att ni hojtar till om ni har frågor eller vill se mer, eller kanske mindre, av något.

2016 var ett år då besökarantalet här ökade markant och jag fick tillfälle att lägga mer tid på mitt skrivande i olika former. Jag skrev två debattartiklar för tidningen Land och en för Metro och jag blev intervjuad av Bohusläningen. Bloggen uppmärksammades även mycket hos Blogg.se och många av mina inlägg fick stor spridning. Jag fick även flera förfrågningar om att flytta bloggen till andra portaler. Jag har aldrig varit intresserad av att skriva enbart för mig själv, jag vill nå ut. Så att det jag skriver uppmärksammas och sprids är jätteroligt.

I år hoppas jag få chans att utveckla mitt skrivande ytterligare. Och egentligen handlar det ju om att avsätta tid för just detta. Att sluta slösurfa och lägga mer av den tiden på att vara kreativ är ett av flera mål för året. Så jag hoppas att ni vill fortsätta hänga med här och lämna gärna en kommentar, tryck på hjärtat eller dela de inlägg ni gillar lite extra. Så gör ni denna gamla bloggare (japp, går in på mitt nionde år som bloggare i år) väldigt glad.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress