Ett av mina mål i år är att komma i mål med diverse projekt. Vissa är påbörjade och vissa är bara påtänkta men ligger liksom och stör för att de behöver tas tag i. En sådan sak är diverse klädesplagg som legat och irriterat mig länge nu. Det är kläder som inte blir använda för att de behöver fixas till av någon anledning. Som exempelvis ett par jeans som tillhör storebror och som hade fått ett hål på knät. Min kappa som saknade en knapp och tröjor där någon söm har släppt. Så härom kvällen gjorde jag ett ryck och arbetade mig igenom högen. Storebror fick välja vad han ville ha för lapp på sina jeans och efter lite förhandlande fram och tillbaka kom vi fram till att ett hjärta nog kunde bli fint. Mina sykunskaper är kraftigt begränsade så att få till något mer avancerat fanns liksom inte på världskartan. Efter diverse svordomar, det är inte så lätt att få in ett par små tighta jeans i symaskinen, blev vi båda nöjda och glada. Jag fick även åtgärdat en hel del andra saker och det känns sååå skönt att komma i mål.
 
 
 
 
 
Mirre

Så fint det vart =D

Svar: Tack!
Kikan

Sara

Det blev riktigt fint. Skönt att se att ni älskar era jeans och ta hand om dem, för det sliter på vår jord att producera nya. Kämpa på!

Svar: Tack! Det är min tanke också. Att vi måste bli bättre på att laga saker istället för att slänga och köpa nytt.
Kikan

Johanna Fransson

Jättefint!
Tycker just de där barnjeansen är så svåra att få till bra när en lappar!
Min 7åring kan ha på jeans i en timma, så är det hål på knäna.
Ser det som ett sundhetstecken att en har barn som busar och leker precis som barn ska, men kläderna behöver ju lagas också.
Dags att ta tag i min egen hög inser jag 😄

Svar: Ja, det är så svårt när byxorna är så små insåg jag. Får ju knappt in dem i symaskinen. Nästa gång ska jag testa sådana man stryker på tänkte jag :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress