Nu går den här långledigheten mot sitt slut även om jag och barnen är lediga även imorgon då förskolan har stängningsdag. Arbetsveckan kickstartar sedan på tisdag och januari kommer nog att gå i en rasande fart då jag har väldigt mycket på jobbagendan. Ett nytt nummer av tidningen jag jobbar med ska påbörjas, jag ska sätta mig in i nya arbetsuppgifter, rodda en workshop och sedan åka till Stockholm på konferens. Jag blir dock alltid som mest kreativ på alla plan när jag har mycket att göra och jag får alltid otroligt mycket inspiration till allt mellan himmel och jord när jag egentligen inte har tid. Vilket visserligen är lite på gott och ont. Ibland vore det skönt om jag kunde vara lite mer lagom kreativ hela tiden och inte gå all in på allt på samma gång.
 
I dag har dock varit en skön hemmadag. Jag och grabbarna har varit ute och lekt i snön. Vi byggde en snölykta som jag nu ser lysa så fint från mitt fönster och jag har även fått en hel del gjort här hemma samtidigt som jag har lekt med barnen. Något som ju alla som har småbarn vet är en ganska svår kombination. Men idag var en sådan där dag när jag hade lite mer tålamod än vanligt och jag har gett mig sjutton på att vara ännu mer här och nu när jag är med de små för de växer upp så snabbt att jag vill ta vara på varje sekund av småbarnstiden då jag tycker att det är en så fantastiskt rolig tid.
 
Utöver detta har jag, precis som många andra med mig, totalt fastnat i serien SKAM. Nu när resten av familjen har somnat ska jag krypa upp i soffan och fortsätta kolla på säsong två som jag påbörjade igår. Jag kan inte längre skylla eventuell trötthet och internet som tar slut innan månaden gör det på barnen för jag vill bara se mer, mer, mer!
 
Och på tal om SKAM, imorgon kör jag och Ekomorsan igång utmaningen #SKAMligthållbart så kika in här imorgon så får ni veta mer.
 
Jag kom även på att jag har glömt att visa några bilder från nyår. Jag gjorde en väldigt enkel bordsdekoration bestående av uppochnervända glas i olika former som jag placerade värmeljus på. Det blev väldigt effektfullt och vackert och är ett utmärkt tips på hur det går att duka fint med saker som redan finns hemma. Jag älskar när prylar kan användas till många olika saker. Dessutom slänger jag in en suddig bild på min nyårsoutfit som är en av de få bilder jag fick till. Klänningen köpte jag på Tradera förrförra året och jag lyckades dra sönder dragkedjan det första jag gjorde. Världens bästa svärmor fixade den dock men jag trodde aldrig att jag skulle komma i den nu men det gjorde jag visst. Äben om den satt liiite tight och jag hoppade i morgonrock och pyjamas långt innan nyårsklockorna ringde.
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress