I går var det tyst här på bloggen och det berodde på att jag och maken tillbringade kvällen i Grebbestad och på Tanumstrand med fina vänner och en fantastisk konsert med Per Gessle. 


Kvällen blev verkligen magisk på så många vis med god mat, bästa sällskapet, bubblande dryck, massor av skratt och bästa musiken. Det blev verkligen en kväll att minnas och ett bateriladdande utan dess like. Även om jag i dag har varit galet trött och haft aningen ont i huvudet. 

Jag passade på att inviga den fina klänningen som jag köpte på Tradera för ett tag sedan. Jag gillar verkligen den fina detaljen med kedjan i ryggen och egentligen ska ryggen vara bar men jag körde med ett linne under då jag inte hade någon BH som fungerade till bar rygg. 

Min fina lilla vintage väska från Paris fick komma ut och lufta sig och har nu även fått vara med om en fantastiskt västkustkväll och en konsert med Per Gessle. Jag älskar när saker och plagg kan förknippas med minnen. Något som faktiskt jag och Anna pratade om igår och som ibland gör att det blir omöjligt att göra sig av med vissa plagg eller accessoarer. 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress