Sommaren levererar här på Västkusten med sol och även om det blåser lite och inte är så jättevarmt så tycker jag att det är precis lagom. Storerbror har börjat i simskola och jag själv som är en badkruka av rang hänger mest på stranden.
 
Alldeles nyss spelade jag och Angelica in nästa veckas poddavsnitt av Ecofashionista och ni har väl inte missat veckans avsnitt? Där pratar om vi om hur det går att kombinera en genomgång av garderoben samtidigt som du packar inför resan. Jag kommer ut som Tradera-missbrukare och Angelica erkänner att hon längst in i garderoben hittade något hon helt glömt bort att hon hade.
 
Nedan ser ni en av förra veckans outfit och ännu en variant på scarffrisyr som jag har fastnat för. Jag såg först i efterhand att jag har såpbubblor i fickan, ett typiskt tecken på att man är småbarnsförälder. Allt det där du stoppar ner i fickorna som barnen ger dig...Scarfen rotade jag i vart fall fram i gömmorna, den ingandlades på tidigt 2000-tal när det under en period var poppis med scarlett. Tröjan är ett garderobsfynd och shortsen köpte jag på Tradera för några år sedan.
 
 
 
 
 
Mirre Sweetwords

Finfin outfit

Svar: Tack! :)
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress