Åh vad jag älskar Pinterest. Även om denna digitala anslagstavla ibland gör att jag blir överinspirerad och jag absolut inte får kolla innan läggdags om jag över huvud taget vill kunna somna så är det verkligen tidernas bästa källa till idéer, inspiration och roliga projekt.
 
Jag har ju tidigare skrivit om hur jag använder Pinterest för att sätta samman outfits men det är även ett bra sätt att hitta lösningar på saker du funderar på. Som exempelvis hur du får till den där snygga frisyren som du sett överallt senaste tiden. Jag är ju hopplöst efter när det gäller alla trender och brukar anamma dem hundra år efter alla andra men nu har jag sett mängder med varianter på fina frisyrer innehållande en scarfs av något slag.
 
Jag testade vid något tillfälle men fick inte till det men efter att ha pinnat x antal beskrivningar så visade det sig ju inte alls vara särskilt svårt att få till det. Så ikväll rotade jag fram den här urgamla scarfen som jag har haft i mina ägor sedan tidigt nittiotal och blev supernöjd. Det bästa är att det ju går att variera dessa scarfs-frisyrer i det oändliga och jag kommer testa fler av de olika varianter jag hittat på Pinterest framöver.
 
 
 
Angelica Zetterström - Ekomorsan

Jag älskar som du vet Pinterest!

Jag tycker ofta det svåra är att få den förbaskade skarfen att sitta kvar och inte glida bak. Ibland använder jag bobby pins men tycker inte det blir klockrent ändå :)

Svar: Jo men det tyckte jag oxå innan jag fick till hur jag skulle vika den. Då satt den mycket bättre.
Kikan

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress