4 juli 2017

Här ska läsas

Boktips

Jag har alltid älskat att läsa böcker men de senaste åren har jag tyvärr lagt mer tid på att scrolla på telefonen innan läggdags än att läsa. Detta har medfört att jag sover sämre och inte somnar lika lätt. Så nu måste det banne mig bli bättring. Jag kan ju inte längre skylla på sovande barn i vårt sovrum då de somnar i sina egna sängar och kommer till oss först på natten.
 
Jag ska därför försöka att prioritera läsningen mer framöver. Jag kan ju lika gärna läsa några rader istället för att exempelvis pinna ännu ett nytt framrida projekt på Pinterst eller kolla Instagram för miljonte gången. Jag måste helt enkelt bli bättre på att nyttja tiden till kvalité och saker som jag gillar. Och den här tiden på året, med ljusa långa kvällar, finns ju all tid i världen till att läsa en stund på kvällen.
 
Jag har en hel hög med böcker liggande på mitt sängbord och en av dem är Borta med vinden som jag påbörjade för ett bra tag sedan. Den ska jag läsa ut inom kort och sedan får vi se vad det blir. Jag älskar att ha massor av olästa böcker i bokhyllan och att kunna välja och vraka när det är dags för en ny. Att gå till biblioteket är även något som vi gör väldigt ofta och det kånkas hem tonvis med böcker till barnen. Vi läser även saga för barnen varje kväll så även om jag länge har prioriterat bort mitt eget läsande så saknas det ju inte precis böcker  och läsning i vårt hem. Men nu ska jag som sagt läsa mer. Och även om jag inte längre har en bokblogg som jag hade tidigare hos tidningen Bohusläningen så hoppas jag kunna bjussa på ett och annat boktips här framöver.
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress